Tweede Kamer

Published Jul 06, 23
11 min read

Autosloperij Arnhem - Sloopauto's GevraagdDaarbij: u mag bij ons op elk moment van de dag uw auto te koop aanbieden. Ons systeem is 24 uur per dag beschikbaar voor auto inkoop, waarna u altijd snel een reactie van ons krijgt - Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij. Bij Vanjeautoaf. nl bent u aan het juiste adres voor meer dan alleen auto inkoop.Zodoende kunt u ook uw caravan, vrachtwagen of bus aan ons verkopen. Net als bij onze auto inkoop mag u er hierbij op rekenen dat dit snel en soepel wordt geregeld, waarbij u hier zelf bijna geen omkijken naar heeft. Het maakt daarbij niet uit in wat voor staat uw voertuig zich bevindt.

Wij beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben en nemen samen met u de specificaties van uw auto door. Om u de auto inkoop zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we ook nog een aantal veel gestelde vragen voor u op een rijtje gezet - Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij. Neem deze vragen met betrekking tot een auto opkopen eens rustig door om te zien of het door u gezochte antwoord hier tussen staat.

Wanneer u een auto koopt zonder garantie dan betekent dit niet dat u helemaal geen rechten heeft als blijkt dat de auto na de aankoop gebreken vertoont. Er geldt namelijk een “”, de zogeheten . Wat die “wettelijke garantie” inhoudt en wat u kunt verwachten van de autoverkoper als uw auto na de aankoop gebreken vertoont leggen wij in dit artikel uit. Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij.

Wanneer u een product koopt, zoals een auto, dan moet dat product beantwoorden aan de overeenkomst. Wat u op grond van de overeenkomst mag verwachten is bij een tweedehands auto afhankelijk van de mededelingen die de verkoper heeft gedaan, het bouwjaar van de auto en de prijs die u voor de auto heeft betaald.

Autosloperijen Overzicht: Zoek Een Autosloop Of Autosloperij

000 mag u natuurlijk minder verwachten dan van een auto van 5 jaar oud met een kilometerstand van minder dan 100. 000. Voor alle auto’s (ongeacht bouw jaar en kilometerstand) geldt wel dat de auto geen gevaar voor de verkeersveiligheid mag opleveren als gevolg van een gebrek dat niet op eenvoudige wijze ontdekt en hersteld kan worden.

Hier zijn wel weer uitzonderingen op bijvoorbeeld wanneer de koper het risico van het gebrek heeft aanvaard. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk aan te tonen. In de wet is dan ook een bewijsvermoeden opgenomen wanneer het gaat om een (Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij). Er is sprake van een consumentenkoop als u als particulier een auto heeft gekocht bij een bedrijf.

Het bedrijf dat u de auto heeft verkocht moet dan bewijzen dat de auto die gebreken nog niet had toen de auto aan u werd verkocht. Er is niet altijd sprake van een (verborgen) gebrek als de auto na aankoop bepaalde gebreken vertoont. Of er sprake is van een (verborgen) gebrek is onder andere afhankelijk van de mededelingen die de verkoper heeft gedaan over de auto, het bouwjaar van de auto en de kilometerstand.

Ook wanneer dit binnen de termijn van een jaar het geval is hoeft er niet altijd sprake te zijn van non-conformiteit. Zo speelde er een zaak bij de kantonrechter in Almere waarin een consument een auto had gekocht van 18 jaar oud voor een bedrag van € 1. 250,00. Volgens de consument ontdekte zij kort na de aankoop van de auto verschillende (verborgen) gebreken.

Volgens de verkoper betrof het hier gebreken die eenvoudig hersteld konden worden en ging het om slijtage van onderdelen die zich voordoet bij auto’s van een bepaalde leeftijd. Volgens de kantonrechter mocht de consument niet verwachten dat een auto van 18 jaar oud die zij had gekocht voor zo’n laag bedrag onderhoudsvrij zou zijn (Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij).

Autosloperij Autohandel Bunte Teuge Bv Vd - Openingstijden.nl

Ook in een zaak die speelde bij de kantonrechter in de rechtbank Haarlem oordeelde de kantonrechter dat een auto van 12 jaar oud die was gekocht voor een bedrag ad € 1. 250,00 conform was ondanks dat er zich binnen zes maanden gebreken aan die auto openbaarden. Volgens de kantonrechter mochten de verwachtingen van de consument niet te hoog gespannen zijn en moest hij er rekening mee houden dat er zich gebreken konden voordoen.

De uitlaat was namelijk op de dag van de aankoop afgebroken en volgens de kantonrechter mocht de koper wel verwachten dat hij zonder afgebroken uitlaat thuis zou komen (Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij). Dat wat de consument mag verwachten op grond van de overeenkomst is dus eigenlijk waar het om draait in dit soort zaken.

In sommige gevallen speelt ook juist dat wat de verkoper niet heeft meegedeeld een grote rol. In een zaak die speelde bij de kantonrechter in de rechtbank Amsterdam bleek een consument een auto te hebben gekocht met een schadeverleden. De verkopende partij had zich best goed ingedekt tegen (verborgen) gebreken.Volgens de kantonrechter moesten die mededelingen voor de koper een reden moeten zijn om onderzoek te verrichten en verder door te vragen. De koper had volgens de rechter niet aan zijn onderzoeksplicht voldaan. De kantonrechter was echter ook van mening dat de verkoper niet aan zijn mededelingsplicht had voldaan. De verkoper wist namelijk dat de auto een schadeverleden had en heeft dat niet gemeld - Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij.

De koper hoefde op grond van de overeenkomst niet te verwachten dat hij een auto kocht die schade had gehad. In gevallen waarin er sprake is van een kilometerstand die niet klopt is er bijna altijd sprake van non-conformiteit. De verkoper moet daarvoor een redelijke termijn krijgen. Gaat de verkoper binnen die termijn niet over tot herstel dan kunt u de koopovereenkomst ontbinden of de gebreken aan de auto door een derde laten herstellen en de kosten op de verkoper verhalen.

Home - Autosloperij & Auto Inkoop Smit - Zoetermeer

In sommige gevallen willen kopers echter wel de auto houden maar de kosten van herstel vergoed hebben. In dat geval kunt u de kosten dus verhalen op de verkoper (mits u uiteraard de verkoper eerst in de gelegenheid heeft gesteld om de gebreken zelf te herstellen). Laat de gebreken dus niet door een derde herstellen voordat u de verkoper schriftelijk de gelegenheid heeft geboden om tot herstel over te gaan.

Heeft u een auto gekocht die een gevaar voor de verkeersveiligheid oplevert? Dan is er bijna altijd sprake van non-conformiteit. Het maakt dan niets uit dat u geen garantie op de auto heeft gekregen of geen garantie heeft bijgekocht, u kunt dan een beroep doen op de wettelijke garantie. In alle andere gevallen is het vooral afhankelijk van de gebreken aan de auto, van de mededelingen die de verkoper heeft gedaan, van het bouwjaar van de auto en van de prijs die u heeft betaald of u een beroep kunt doen op de wettelijke garantie.

Wilt u graag uw auto verkopen? Bij Van der Ven Auto’s nemen we de auto graag over, ongeacht het merk en de staat van het voertuig. Wij hebben veel ervaring met het verkopen en inkopen van auto’s. Dankzij onze ervaring in de autobranche, kunnen wij een realistisch en concurrerend bedrag bieden voor uw auto.

Ook voor de verkoop van schadeauto’s kunt u bij ons terecht. Wilt u graag van uw auto af, maar is de auto in erg slechte staat? Vrees dan niet, want ook deze auto nemen we hoogstwaarschijnlijk graag van u over. Bij Van der Ven Auto’s kopen en verkopen we namelijk ook schadeauto’s.

Zo hebben we ook altijd een aantal demontage auto’s staan, zodat we onze klanten goedkoop van originele onderdelen kunnen voorzien. Uw auto verkopen aan Van der Ven Auto’s is dus altijd mogelijk, ongeacht de staat van het voertuig - Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij. Uiteraard kopen we uw auto ook graag over als deze wél in prima staat verkeert.

Sp: Fatsoenlijke Oplossing Autosloperij Van Maanen - Sp Utrecht

Wij nemen schadeauto’s over van bedrijven en particulieren door heel het land (Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij). Deze schadeauto’s gebruiken we voor onderdelen of verkopen we door aan iemand die de auto graag weer opknapt. Wilt u uw auto verkopen, maar twijfelt u of dit automerk voor ons interessant is? Dan hebben we goed nieuws voor u: bij Van der Ven Auto’s kopen we auto’s van ieder merk.

U kunt dus altijd met uw auto bij ons aankloppen, of u nu een oude Chevrolet wilt verkopen of een nieuwe Audi. Bent u toe aan een nieuwe auto, maar wilt u eerst uw huidige auto verkopen? Dan is het goed om te weten dat het ook mogelijk is om uw huidige auto in te ruilen als u een nieuwe auto bij ons koopt.

Deze auto’s worden goed gecontroleerd en inclusief APK verkocht. U kunt uw huidige auto dus inruilen en een nieuwe auto bij ons aanschaffen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u weer in een veilige auto rijdt. Als u uw auto wilt verkopen, raden we u aan om eerst even contact met ons op te nemen.

Wij spreken graag met u af wanneer we de auto kunnen bekijken. Nadat we de auto goed hebben bekeken, kunnen we een bod doen. De verkoop van uw auto kan echter ook volledig online worden afgehandeld. Als u de auto wilt inruilen, kunt u de auto meenemen als u onze voorraad komt bekijken.

Wilt u de verkoop van uw auto het liefst online afhandelen? Dan kunt u het taxatieformulier op onze website invullen. U kunt foto’s van de auto toevoegen en eventuele gebreken vermelden, zodat wij u een realistisch bod kunnen doen. Gaat u akkoord met ons bod, dan kunnen wij de auto bij u ophalen door middel van onze landelijke ophaaldienst (Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij).

Rooie Ben - Autosloperij - Auto-onderdelen - Amsterdam ...

U kunt er na taxatie dus ook nog voor kiezen om uw auto toch niet te verkopen. Door middel van onze taxatie krijgt u een goed beeld van wat uw auto waard is. Als u een auto aan ons verkoopt, dan krijgt u van ons een realistisch en concurrerend bod.

Wij zijn daardoor goed in staat om de waarde van een auto in te schatten en een realistisch bod te doen, zodat u en wij als autobedrijf beiden profijt hebben van de verkoop van uw auto. Ook voor het kopen van een occasion bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Van der Ven Auto’s hebben we auto’s van ieder merk. Hebben we het model dat u zoekt even niet op voorraad, dan kunt u het binnenkort nog eens proberen. Ons aanbod auto’s wisselt namelijk ontzettend snel. Ook voor onderhoud aan uw auto bent u bij Van der Ven Auto’s aan het juiste adres.

Daarnaast kunt u ook onderdelen bij ons bestellen als u de auto graag zelf repareert. Wij hebben veel tweedehands-onderdelen die nog als nieuw functioneren. Bovendien krijgt u altijd 12 maanden garantie op onze onderdelen. Wij bieden deze garantie zelfs op onze elektrische onderdelen. De meeste autobedrijven doen dit niet, maar wij zijn van mening dat kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn.

Als u geen haast heeft, dan kunt u ervoor kiezen om ons te mailen. Wilt u graag zo snel mogelijk contact met een van onze inkopers of verkopers? Dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen of tijdens openingstijden langs onze zaak rijden.. Autosloperijen Overzicht: zoek een Autosloop of Autosloperij.

Over Autosloperij Broekhuis In Albergen

Wil je jouw auto verkopen, maar twijfel je of je dit wil doen bij een handelaar of door middel van een online veiling? Lees dan op deze pagina meer over de voordelen van auto aan handelaar verkopen en de nadelen van auto aan handelaar verkopen, zodat je gemakkelijker kunt bepalen hoe je jouw auto wil verkopen.

Het belangrijkste voordeel van ten opzichte van, is dat je bij auto aan handelaar verkopen vaak meer geld voor je auto terugkrijgt. De mensen die op een online veiling actief zijn, willen vaak namelijk niet te veel voor jouw auto betalen en zijn echt op zoek naar goede deals. Dit is natuurlijk prima, maar de kans dat je op deze manier een bedrag voor jouw auto terugkrijgt dat dicht in de buurt zit van de autowaarde van je auto, is natuurlijk klein.

Een ander voordeel van het auto verkopen aan een handelaar, is het feit dat je in dit geval geen tijd hoeft te steken in de verkoop. Je bespreekt simpelweg een eerlijke prijs die aansluit bij de dagwaarde auto, je bepaalt samen met de handelaar de handelswaarde auto en je geeft je auto af.

Navigation

Home

Latest Posts

Luchthavenvervoer Oostende

Published Sep 30, 23
5 min read

Luchthavenvervoer Gran Canaria

Published Sep 30, 23
7 min read

Zwijndrecht Taxi Luchthavenvervoer

Published Sep 30, 23
5 min read