Thaise Massage Link 2  thumbnail

Thaise Massage Link 2

Published Jul 14, 23
9 min read

Thaise Massage Soest

Jarenlang bleef ik doorgaan totdat de oudjes overleden waren en toen stortte ik weer in, totaal uitgeput en als gevolg daarvan depressief. Onder psychiatrische behandeling, medicijnen en ik moest “praten”. Maar waarover? Natuurlijk was het veel om voor een kind te zorgen, een man met wisseldiensten en achter je bejaarde schoonouders aan rennen, maar om daar nu zo overspannen van te raken? Ik kreeg vreemde angsten, ik kon ze verstandelijk niet verklaren, maar ze overvielen me keer op keer.

En maar doorgaan. Lastig als men mij vond, door God en iedereen in de steek gelaten; mijn zoon werden allerlei leugens verteld over hoe “slecht” ik was. De “belofte” van mijn ex dat hij zou zorgen dat ik mijn zoon nooit meer zou zien, is uitgekomen. thaise massage zaandam. Maar goed: ik had mijn vrijheid en ging maar weer door.

Weer uitgeput, maar volgens mijn toenmalige huisarts had ik een depressie, want als je eenmaal zo’n sticker op je voorhoofd hebt, wordt er niet verder gekeken. Ik kan me nog herinneren dat toen ik aan de huisarts vroeg of het geen B12-tekort of iets dergelijks kon zijn, ik meewarig werd aangekeken omdat ik zogenaamd een excuus zocht voor mijn depressiviteit.

Dus niet zeuren. Een problematisch begin met mijn huidige partner, Bill, in het begin niet bepaald een stabiele basis. Ik kreeg een nekhernia en moest geopereerd worden, veel pijn en zware pijnstillers. Weer moeilijk opknappen en staalpillen. Maar goed, ik knapte weer op (?) en we begonnen een stichting in Gambia en waren daar, naast onze full-time banen, constant mee bezig.

Bill’s gezondheid was een constante bron van zorg, zijn operaties waren ook voor mij een aanslag op mijn energie. Fout op fout qua medicijnen en zware operaties, mijn uitgeput zijn en de daardoor hoog oplopende stress was voor ons beiden niet goed. Maar ja, Marga is sterk en heeft overal antwoord op en doet altijd moeilijk, dus eigenlijk geen omkijken naar; vroeger kon je met haar lachen. thaise massage zoetermeer.

Thaise Massage Den Bosch

Mijn lichaam was en is op en ik moet nu herstellen. Voorlopig even geen nieuwe projecten voor mij; geen werk en zorgen zodat ik in mijn kracht kan komen. Langzaam maar zeker moet dit gaan lukken. Ik voel me al helderder en mijn lichaam begint goed te reageren, ik ben af en toe nog wel moe.

voelen “anders”, maar wel lekker. Het voelt ook alsof ik een broek met veel te strakke bretels heb uitgetrokken..Bill is gelukkig vol begrip en ik heb contact met lotgenoten, want deze slopende ziekte stuit in je omgeving op veel onbegrip (ach, een beetje bloedarmoede….). Je moet eerst de sticker dat je gek bent, kwijtraken…Ik besef ook dat ik dezelfde ziekte heb die mijn moeder ook had.

De daarmee gepaard gaande psychische onrust en hoge irritatiefactor is slopend voor jezelf en voor de mensen om je heen. Omdat je niets anders kent en denkt dat dit normaal is, ga je maar door. Het zij zo, daar zal ik mee moeten dealen… maar het komt goed. “Nu mijn grootste dilemma….

Ik ga contact met hem opnemen in de hoop dat hij wil luisteren naar zijn “gekke” moeder. Maar nu begrijp ik dus waarom hij zo’n moeite had met kauwen, altijd moe was, hoofdpijn had, zwakke enkels, een leverkuurtje moest doen van de homeopaat en er altijd zo bleek uitzag: allemaal symptomen van B-12 tekort.

Ik wist niet eens wat moe zijn was. Ik stond er ook niet bij stil. Toen kreeg ik problemen in mijn huwelijk – uiteindelijk ben ik gescheiden en dat had veel impact op me. Ik kon er niet goed mee omgaan. Ondertussen was ik dus een alleenstaande werkende moeder met 3 kinderen.

Thaise Massage Aarschot

“Ja, je wordt ouder”, zeiden vriendinnen dan tegen me. En: “Ja, je bent altijd druk”. En: “Je moet ook alles alleen doen tegenwoordig”. Maar ja, daar zat ik dan ’s avonds thuis: totáál moe. Gezellige uitjes? Geen puf voor. burimas . Zo gingen er jaren overheen en ik kreeg, we praten intussen nu over het jaar 2000, ook steeds gekkere klachten.

En ik kreeg ontstekingen in mijn liezen, darmen, tandvlees en soms ontstond er spontaan een grote ontsteking in mijn gezicht. Ineens had ik tintelingen in handen en voeten en kreeg ik hele pijnlijke voeten en benen. Ook had ik rugklachten - lage rugpijnen en enorme parodontitis. thaise massage ervaringen. Tevens had ik enorm heftige en pijnlijke menstruatie, waardoor ik gemiddeld 1 week in de maand echt niet kon werken door algehele malaise.Mán: ik had zó’n lage weerstand dat wanneer ik bij iemand was die griep had, ik, hoppa, het direct ook kreeg. En vaak bleek ik opeens blauwe plekken te hebben, zonder dat ik me gestoten had. Heel vreemd. Maar wanneer ik mij wél stootte, dan was ik echt direct helemaal bont en blauw (wat is een traditionele thaise massage)..

Maar eerlijk: ik voelde me meer en meer een wrak. Mijn hele lichaam deed zeer. thaise massage maldegem. Ik ging elke dag uitgeput naar bed en ik moest me elke ochtend weer met veel moeite uit bed hijsen. Ik durfde op het laatst ook de huisarts niet meer te bezoeken: die vrouw zag me al wéér aankomen...

En hoe dan ook ´positief´ ingesteld te blijven. Maar ja, hoe doe je dat.. “er mee leren leven”? Ik wist: er mankeert me ´íets´. Maar niemand kon een oorzaak vinden. `Ik heb gewoon pech`, dacht ik. En ja, dan zette ik een masker op voor de buitenwereld. Niemand had echt in de gaten hoe volstrekt gesloopt ik me telkens voelde.

Thaise Massage Ezelstraat Brugge

En dat ik dan mijn werk echt op mijn tandvlees deed; in de auto uitgeput naar huis reed, meteen op de bank neerplofte en dan in coma in slaap viel, dat wist echt niemand. beste thaise massage antwerpen. En je begrijpt: dan zorg je ook niet meer zo goed voor jezelf. Koken is veel te vermoeiend.

Maar tja: ik berustte er in. Ik ontwikkelde al snel een manier om er maar mee om te gaan. Ik ging me afzonderen, maar of ik daar nu zo gelukkig van werd? Wel heb ik ervaren, dat hoe meer je er mee bezig bent, hoe erger het allemaal wordt. Ondertussen waren er problemen op het werk bij gekomen.

En tegelijk merkte ik tot mijn schrik dat ik niet meer goed helder kon nadenken. En me ook niet goed meer kon concentreren. Ik kon ook steeds minder goed op woorden komen. Heel bizar. Zo raakte ik steeds banger dat ik alzheimer aan het krijgen was. En mijn lange fysieke klachtenlijst die ik toch al had, werd zelfs nóg langer: Ik kon niet meer in de zon zitten.

Ik kreeg trombose, reuma en zelfs tinnitus. Echt, het was allemaal zo onwerkelijk! Eind 2008 zag ik het niet meer zitten. “O help, wat moet ik nu doen?”, dacht ik wanhopig . Echt, ik trok het niet meer. Ik heb me ziek gemeld en ik heb 3 weken als een zombie op de bank gezeten.En dat het psychisch was. Ik wist: “dat is het niet”. Ik wist al die tijd dat er lichamelijk echt iets goed mis moest zijn. En dat het simpelweg geen psychische oorzaak kon hebben. Echt: Ik was gewoon he-le-maal op. Ik had zelfs geen puf meer om tegen de huisarts in te gaan..

Thaise Massage Heusden Zolder

Eenzaam was ik daar in, ja. Mijn kinderen wisten ook niet hoe erg het was – eigengereid ben ik daarin. Toen, op een dag, kreeg ik een telefoontje van een vriendin. Ze bleek ook thuis te zitten met een burn out en haar huisarts zei: “Ik wil jou op B12 bloedwaarde prikken”.

Ik was wat dat betreft heel onwetend. Naïef. Maar ja: als je het niet weet, weet je het niet. Mijn vriendin vroeg: “zou jij dat ook niet hebben?” Er ging bij mij een lampje branden. Ik dacht: “misschien is dát het wel”. Maar mijn huisarts zei: “Nee hoor, dat kan helemaal niet”.

het werkte! De eerste week was ik helemaal hyper, ik zat op een roze wolk: eindelijk, éindelijk namen mijn klachten heel langzaam af! Waarschijnlijk waren die dus toch allemaal veroorzaakt door een te laat herkend Vitamine B12-tekort. Toen de klachten flink verminderden, gingen we de injecties langzaam afbouwen naar de onderhoudsdosering.

Die moest ik weer helemaal opbouwen. Na een halfjaar kreeg ik nog één B12-injectie per maand. Na iedere injectie dacht ik: ‘goh, nu voel ik me weer helemaal gezond”. Maar na zovele jaren gezondheidsellende was alles natuurlijk al gauw een enorme verbetering voor mij. Maar wanneer ik een week te laat was met mijn B12-injectie, dan had ik gelijk pap in de benen.Dit merkte ik vooral bij het traplopen. Het ging dus op zich wel weer goed met me, maar ik moest mezelf heel erg in de gaten houden. En niet over mijn grenzen gaan. spierpijn na thaise massage. En vooral die Vitamine B12 injectie telkens op tijd zien te nemen. Achteraf bleef ik ondanks de vele B12-injecties toch nog wel klachten houden - maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er meerdere dingen tegelijk spelen.

Thaise Massage In Limburg

En ze zeggen altijd wel dat je stress in je leven moet zien te verminderen, maar ze vertellen je nooit hóe je dat moet doen. Totdat ik vier jaar geleden de NLP opleiding bij Tiouw ging volgen. Het ging namelijk weer zo goed met mij dat ik positief verder wilde met mijn leven en het roer helemaal ging omgooien. thaise massage zeist.

Vooral de NLP basistechnieken die ik leerde, hebben mij heel veel goed gedaan. Tja: ik had gewild dat iemand mij dat eerder had verteld, dat had ook een hoop ellende kunnen voorkomen. Sindsdien heb ik in elk geval weer grip op mijn emoties, kan ik weer grenzen goed bewaken en aangeven.

nl. Zodat ik nu mijn passie kan volgen. En zelf ook veel mensen kan helpen In maart 2013 ontdekte ik jullie website vitamineb12nu. nl en ondanks dat mijn arts mij gezegd had dat ik altijd B12-injecties nodig zal hebben, ging ik voor het eerst die B12-zuigtabletten bij jullie bestellen. En die bevallen echt heel goed.

Tegelijk klim ik vanaf maart steeds meer naar het vitale niveau zoals ik ooit had, toen ik als jongere vrouw nog zo fit en energiek was. Ik kan nu weer alles doen wat ik wil. Ik liep voor de ontdekking van mijn grote Vitamine B12- tekort echt als een oud wijf de trap op.. thaise massage met happy end.

Latest Posts

Thaise Massage Kortrijk

Published Jun 16, 24
6 min read

Thaise Kruidenstempel Massage

Published Jun 13, 24
6 min read

Thaise Massage Grembergen Dendermonde

Published Jun 11, 24
7 min read