Thaise Massage Nederland  thumbnail

Thaise Massage Nederland

Published Jul 15, 23
3 min read

Thaise Massage Lelystad

Helemaal hip, jolig en fris. Ze liep goed, zelfs zonder stok. Ze kan nu zelfs harder doorlopen dan mn zussen. M’n zussen, m’n twee dochters en schoondochter zijn er ook mee begonnen. Nichtjes beginnen ook al geïnteresseerd te raken (we hebben veel vrouwen in de familie J). Verder een aantal cursisten.

Ze is nu 3 weken bezig en ze is zo enthousiast. Ze is 62 en heeft ook heel veel klachten. Ze vertelde me dat ze van de dokter iedere dag anderhalf uur moet lopen vanwege haar hart (thaise massage den bosch). Dit lukte haar niet omdat het zo vermoeiend was en zo veel pijn deed - thaise massage rijnstraat.

Een nefroloog (specialist die zich met name richt op de functie en werking van de nieren –red. thaise massage burcht.) uit het MCL (Leeuwarden) vond het een geweldig idee om dit te gebruiken omdat de multivitaminen die aan dialyse patiënten wordt voorgeschreven, weinig vitamine B12 bevat. Hij zag dit als een welkome aanvulling (thaise erotiche massage).

Vriendelijke groeten, (49 jaar) uit Barendrecht, September 2014 “Tijdens mijn lange menselijke- en spirituele zoektocht naar wat er nog meer mogelijk moest zijn voor mijn geestelijke- en lichamelijke gezondheid, kwam ik een maand of drie geleden voor de zoveelste keer vitamine B12 tegen. Ik top in al jaren een “beetje”met mijn gezondheid en zie mijn lichaam als het voertuig waarin ik tijdens het leven in rond mag rijden - thaise massage edegem.

Klinkt als een oude man nietwaar. Klopt niet helemaal, want ik ben namelijk pas 49 jaar! Na vele onderzoeken in het ziekenhuis, meedenkende doktoren en verschillende mogelijkheden bekeken te hebben kwam de conclusie: “U heeft gewoon pech gehad. wat is traditionele thaise massage.”Echt genoegen kon ik hiermee niet nemen, er waren zoveel symptomen, dit moest toch ergens vandaan komen.

Thaise Massage Almere

Toch zat mij dit niet lekker, dus ik op zoek, wat dingen opgezocht over de waardes van B12 en wat bleek de norm in Nederland is 150 (wat altijd een chronisch tekort betekent weet ik nu) (thaise massage brasschaat). Mijn huisarts is gelukkig een ruimdenkend mens en na overleg ben ik toch gestart met injecties, gedurende zes weken.Meer injecties waren volgens hem niet nodig, de waarde was nu immers oké (thaise erotische massage rotterdam). Klaar was ik, maar na een aantal weken viel ik terug. Zo tobde ik weer een paar maanden, voelde mij vervelend, omdat ik weer dacht iets gevonden te hebben voor mijn problemen. Zoog ondertussen wel op B12 tabletten van de apotheek, maar die hadden nauwelijks effect.

En … ik kwam zo maar de site van een zekere Bo Baden tegen, waarom had ik dit niet eerder gezien? Maar alles komt op zijn tijd toch? Ik heb de site volledig uitgeplozen en me nog verder ingelezen in de B12 problematiek en de daarbij behorende symptomen (beste thaise massage antwerpen). Wat een feest der herkenning was dit, het zat hem dus in de dosering en de juiste bestanddelen! De stoute schoenen aan, het “Power Pakket” aangeschaft en aan de slag - thaise massage inhoud.Mijn lichaam moest alles weer zelf doen. Met een kleine week voelde ik de eerste verbeteringen, ik viel rustiger in slaap en sliep de nacht weer door. De verbetering ging de weken erna door: meer energie; mijn hoofd werd rustiger voor het eerst in mijn leven op een natuurlijke manier; ik kon rustig en helder nadenken, mijn gejaagdheid begon te verdwijnen.

Latest Posts

Thaise Massage Kortrijk

Published Jun 16, 24
6 min read

Thaise Kruidenstempel Massage

Published Jun 13, 24
6 min read

Thaise Massage Grembergen Dendermonde

Published Jun 11, 24
7 min read